ΑρχικήΑρχικήΝέαΝέαΣχόλια αναγνωστώνΣχόλια αναγνωστώνΣχετικά με εμέναΣχετικά με εμέναΕπικοινωνίαΕπικοινωνία
EnglishEnglish

Νέα


Διαγωνισμός σεναρίου
11/09/10
Ήθελα να σας ενημερώσω πως αυτές τις μέρες συμμετέχω στον διεθνή διαγωνισμό σεναρίου, Real MS:

Πρόκειται για έναν διαγωνισμό σεναρίου, για μια ταινία μικρού μήκους 3-5 λεπτών που το θέμα της ιστορίας θα βασίζεται στην ιδέα ότι η ζωή με Πολλαπλή Σκλήρυνση μπορεί να επαναπροσδιοριστεί με μια θετική και αισιόδοξη στάση.

Η υπόθεση του σεναρίου δεν πρέπει να ξεπερνά τις 250 λέξεις και οι συμμετέχοντες μπορεί να είναι από οποιαδήποτε χώρα εκτός των ΗΠΑ.

Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στην ψηφοφορία μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα: www.realmsvoices.com κάντε διπλό κλικ πάνω στο Entries , η δική μου συμμετοχή στο διαγωνισμό έχει καταχωρηθεί με το όνομα stathis 67 (στην 3η σελίδα).

Εφόσον το επιθυμείτε προώθησε το στους φίλους σας από τις επαφές, η το Facebook .

Ευχαριστώ.
Τα δάκρυα της θάλασσας
06/04/09
Σχόλιο για το βιβλίο "Τα Δάκρυα της θάλασσας"

«Οι ανοιχτοί ορίζοντες της ψυχής σου δεν χωράνε στις μικρές,
στενές φυλακές μας.
Η διαμονή τους εκεί, δεν είναι παρά ένα προσωρινό καταφύγιο».

Με αφοπλιστικό τρόπο, αλλά και ανατρεπτικό συνάμα, στην ποιητική της συλλογή "Δάκρυα της θάλασσας" η αγαπητή Μαρία – Σπυριδούλα Πρεντουλή περιγράφει αληθινές στιγμές ζωής. Αναφέρεται σε αισθήματα και συναισθήματα που μένουν ανεξίτηλα μέσα στο χρόνο, τρυφερές αναμνήσεις, μοναχικές σιωπές, ξεχασμένες συντροφιές που δεν άντεξαν το βάρος των χιλιάδων αστεριών.
Μιλά για τις επιλογές μας, για τα ανεκπλήρωτα όνειρα που δεν βρήκαν ποτέ λιμάνι, για τους ταξιδιώτες του χθες, του σήμερα, του αύριο, για τα αρώματα της νοσταλγίας, για τα οράματα που καθώς ξεθωριάζουν αποκαλύπτουν τις αλήθειες μας….

Πρόκειται για μια συλλογή με 55 φεγγαρόλουστες διαδρομές στα μονοπάτια της ψυχής μας.
Καλούς δρόμους Σπυριδούλα.
Όταν σωπαίνουν τα κύματα
02/04/09
Ευχαριστήριο σημείωμα

Με αφορμή τους πρώτους έξι μήνες από την κυκλοφορία του βιβλίου μου ΄΄ ΌΤΑΝ ΣΩΠΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΥΜΑΤA ΄΄ νιώθω την ανάγκη να πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους εσάς, τους επώνυμους αλλά και τους απλούς ανώνυμους αναγνώστες που διαβάσατε το βιβλίο μου και είχατε την διάθεση να μου εκφράσετε ελεύθερα, με τόλμη και πληθωρικότητα τα συναισθήματα σας για όλα αυτά που σας άγγιξαν μέσα από την ανάγνωση του μυθιστορήματος και μου αποστείλατε μέσα από δεκάδες γραπτές επιστολές, σχόλια στο ΄΄βιβλίο επισκεπτών΄΄ της ιστοσελίδας, η και μηνύματα στο e-mail -.
Θέλω να σας διαβεβαιώσω πως νιώθω και εγώ συγκλονισμένος από την αγάπη σας. Προσωπικά θεωρώ πως δεν υπάρχει ιδανικότερος τρόπος έκφρασης της ψυχής, από την κατάθεση των ειλικρινώς μας συναισθημάτων.
Οφείλω να πω πως και εσείς με εντυπωσιάσατε και με συγκινήσατε με τον πληθωρικό τρόπο που διατυπώσατε, και εκφράσατε τα συναισθήματα σας. Εκφράσεις ψυχής, χωρίς αναστολές, περικοπές και εκπτώσεις. Κάτι που καταδεικνύει το ανθρώπινο μεγαλείο των προσωπικοτήτων που συνάντησα, μέσα από ένα πλήθος γνωστών αλλά και αγνώστων σε μένα ανθρώπων, τόσο γρήγορα, στο ξεκίνημα της συγγραφικής μου πορείας.
Όλοι εσείς μου δώσατε την ευκαιρία να ζήσω την υπέρμετρη χαρά, αλλά και την απόλυτη ικανοποίηση που εισέπραξα από την πρώτη κιόλας μέρα της κυκλοφορίας του βιβλίου και συνεχίζω να εισπράττω μέσα από την συνεχής ροή των μηνυμάτων σας. Περιττό να αναφέρω πως ως χθες δεν πίστευα πως θα βίωνα κάτι τέτοιο με αφορμή την συγγραφή του βιβλίου μου.
Η πρωτόγνωρη και συγκλονιστική αυτή εμπειρία είναι ισάξια συναισθημάτων σαν αυτών που βίωσα κατά τη διάρκεια της συγγραφής του βιβλίου. Η αγάπη σας αυτή είναι σπουδαίο κίνητρο για μένα και μου δίνει απίστευτη δύναμη στο να συνεχίσω να εργάζομαι πάνω στη συγγραφή.
Η απαίτησή σας πια, για την γρήγορη συγγραφή του επόμενου βιβλίου μου, με συγκινεί ιδιαίτερα. Όπως όμως συνέβη και με αυτό που ήδη κρατάτε στα χέρια σας, θα πρέπει να μου επιτρέψετε να σεβαστώ «τον άγνωστο χρόνο της διάρκειας του επόμενου μου ταξιδιού» που ήδη έχει ξεκινήσει, ώστε το αποτέλεσμα της συγγραφής και του επόμενου βιβλίου μου να σας ικανοποιήσει το ίδιο .
Σας Ευχαριστώ και πάλι.